Na podstawie zarządzenia nr 8/2023 Dyrektora Szkoły Podstawowej nr 3 im. Polskich Olimpijczyków z dnia 24 sierpnia 2023 informujemy, że od dnia 4 września 2023 roku opłata za obiad wynosi 6,00zł.
Wartość obiadu została zwiększona tytułem wzrostu kosztów produktów zużytych do przygotowania posiłku- wsadu do kotła.
REGULAMIN STOŁÓWKI SZKOLNEJ W SZKOLE PODSTAWOWEJ Nr.3 im. POLSKICH OLIMPIJCZYKÓW W CIECHOCINKU
- Stołówka jest miejscem spożywania posiłków przygotowanych przez pracowników kuchni szkolnej dla uczniów i pracowników szkoły.
- Do korzystania z posiłków w stołówce szkolnej uprawnieni są ;
a/ uczniowie wnoszący opłaty indywidualne
b/ uczniowie, których dożywianie dofinansowuje MOPS
c/ pracownicy zatrudnieni w szkole, którzy wnoszą opłaty na wydzielony rachunek szkoły
- Posiłki wydawane są w godzinach od 11.05 do 13.40 według wywieszonego harmonogramu.
- Z posiłków można korzystać wyłącznie w stołówce szkolnej ,szkoła nie prowadzi sprzedaży na wynos.
- W stołówce szkolnej podczas wydawania posiłku mogą przebywać wyłącznie osoby spożywające posiłek wraz z nauczycielem dyżurującym.
- Po spożyciu obiadu brudne naczynia należy odnieść do wyznaczonego okienka.
- W stołówce szkolnej uczeń powinien ;
– spokojnie poruszać się
– zachować porządek przy odbiorze dania oraz przy oddawaniu naczyń
– zachowywać się w sposób kulturalny, cicho i spokojnie spożywać posiłek
– zostawić po sobie porządek
- O nagannym zachowaniu ucznia w stołówce będzie poinformowany wychowawca, rodzice oraz dyrektor szkoły.
Do pobrania: deklaracja na obiady
Procedura wykupu obiadu
OPŁATA ZA OBIADY W MIESIĄCU LISTOPADZIE
6zł x 18 dni = 108,00zł
Wpłaty prosimy dokonywać
do 10 listopada
na konto szkoły
KDBS/F Ciechocinek
20 9550 0003 2008 0091 6617 0001
W tytule przelewu wpisujemy : imię i nazwisko dziecka /klasę/miesiąc
Zapisy na obiady/rezygnacje u Intendentki (kuchnia)
M e n u:
Poniedziałek 17.11.25
Krupnik z ziemniakami (seler, gluten)
Makaron świderki z twarogiem (mleko, gluten) i boczkiem
Woda min, warzywo
Wtorek 18.11.25
Rosół z makaronem (seler, gluten)
Pałeczka z kurczaka pieczona w papryce, surówka z marchewki, jabłka z jogurtem (mleko)
Ziemniaki, woda min,owoc
Środa 19.11.25
Żurek z ziemniakami (seler, mleko, gluten)
Pieczona kiełbaska, bułka (gluten) ,ogórek kiszony i pomidor
Woda min. warzywo
Czwartek 20.11.25
Fasolowa z ziemniakami (seler)
Gulasz z szynki z kaszą bulgur (gluten), buraczki gotowane
Woda min, jogurt (mleko)
Piątek 21.11.25
Buraczkowa z makaronem (seler, mleko, gluten)
Smażony filet z miruny, surówka z kiszonej kapusty z czerwoną cebulą, marchewką, jabłkiem
Ziemniaki z koperkiem, woda min.
Oznaczenia alergenów występujących w produktach (nazwa)
Godziny wydawania obiadów
|
Godzina |
11.30-11.45 |
12.30-12.45 |
13.30-13.45 |
|
Poniedziałek |
1c 2a,2b 4a 7a 7b |
3a,3b 5b 6b 8a |
1a, 1b 4b 5a 6a |
|
Wtorek |
1a,1b 2b 6a |
3a,3b 4a,4b 5a,5b |
1c 2a 6b 7a,7b 8a |
|
Środa |
1a,1c,1b 2a 3b |
2b 3a 5a,5b 6a,6b |
4a,4b 7a,7b 8a |
|
Czwartek
|
1c 2a,2b 6a,6b |
1a,1b 3a 4a 5a,5b |
4b 8a |
|
Piątek |
1b,1c 2a,2b 3b |
3a 4a,4b 6a,6b 7a,7b 8a |
5a,5b 8b |